Een mooie gouden ketting kiezen

Het versieren van het lichaam met sieraden zoals een mooie gouden ketting is leuk en biedt de mogelijkheid voor vrouwen om een extra touch aan een bepaalde outfit te geven. U kunt een gouden ketting dragen op diverse momenten. Goud is een materiaal dat staat voor rijkdom en succes. Dingen die worden aangeduid met het woord ‘goud’ hebben vaak te maken met succes en rijkdom. Denk hierbij aan de aanduiding ‘gouden eeuw’. Het is niet voor niets dat mensen vaak kiezen voor gouden sieraden voor een speciale gelegenheid en wanneer mensen gaan trouwen wordt er vaak ook de keuze gemaakt voor gouden ringen. Bij Gilian Originals kunt u rekenen op een zeer uitgebreid aanbod aan sieraden die speciaal werden geselecteerd voor deze unieke selectie. U kunt een gouden ketting goed combineren met andere sieraden. Sommige mensen vinden het leuk om een sieraad alleen te dragen. Wanneer u slechts een gouden ketting draagt, komt er meer nadruk te liggen op dit enkele sieraad. Er zijn ook mensen die kiezen voor een meer weelderige combinatie van een gouden ketting in combinatie met andere sieraden. Soms kiezen mensen deze sieraden uit onze collectie en soms wordt er gecombineerd met sieraden in een heel andere stijl. Wat we heel veel zien is dat mensen kiezen voor het combineren van sieraden. Op het gebied van mode en wat in is en wat niet in is, zien we dat er bijna geen regels meer zijn. Gilian’s collectie heeft een hele eigen look. U kunt hier op uw gemak online naar kijken. Geniet van:

  • een mooie en uitgebreide collectie
  • makkelijk online bestellen
  • snelle levering van uw bestelling
  • alleen de beste kwaliteit
  • betalen in een veilige betaalomgeving

Gouden ketting in diverse soorten

Diverse soorten kettingen kunt u bij ons kiezen. Een gouden ketting kiezen hier is leuk en het bekijken van de collectie is zeer de moeite waard! Wanneer u kiest voor een gouden ketting en u gaat over tot bestelling dan weet u altijd zeker dat u de juiste keuze maakt en wel om de volgende reden. Onze kwaliteit staat zeer hoog in het vaandel. Onze producten zijn tijdloos en verliezen nooit hun waarde. Het product dat u bestelt, wordt snel geleverd in een verpakking die u kunt gebruiken om het sieraad in op te bergen. Gilian is de oprichtster van de online sieradenwinkel en haar stijl zien we dan ook terug in de sieraden. Hoe kunnen we de sieraden het beste omschrijven? Gilian heeft zich in haar collectie en in haar leven altijd erg aangetrokken gevoeld tot de bruisende jaren zeventig. Dat zien we dan ook duidelijk terug in de stijl van haar sieraden zoals de gouden ketting met symbool hanger. Symbolische hangers in het algemeen kenmerken haar collectie en de jaren zeventig. De sieraden hebben allemaal een bepaalde betekenis en staan in die zin heel erg op zichzelf. Gilian werd geboren in de jaren zeventig en het zou zo kunnen zijn dat haar voorliefde voor de periode hier wortel schiet. Wie zal het zeggen? Het staat in elk geval als een paal boven water dat haar collectie sterke trekken vertoont van de mode en stijl van die tijd. Wat was dat precies voor stijl? De jaren zeventig; het waren roerige jaren op ieder gebied. Mensen begonnen zich af te zetten tegen vaste structuren en wellicht kwam hier ook een heel nieuw modebeeld uit voort. Vrijheid en bevrijding was het wat de klok sloeg. Er werd veel aandacht besteed aan vrouwenrechten, seksualiteit en het doorbreken van patronen. In de mode zien we broeken met wijde pijpen, felle kleuren en gekke combinaties. Lange haren, veel sieraden en grote brillen. Deze mode-uitingen worden ook weerspiegeld door inrichting in huizen en design.

De stijl

Al met al kunnen we de jaren zeventig als een zeer specifieke tijd omschrijven waarin veel gebeurde en deze roerige jaren vinden hun weg in alle facetten van de maatschappij zoals ook het modebeeld. Dat modebeeld was voor Gilian iets wat haar beroerde en moet het begin zijn geweest van een mooie winkel met geweldige sieraden zoals de gouden ketting, armbanden en tal van tijdloze, subtiele en mooie sieraden waar uit gekozen kan worden. Gilian woont wisselend in de hoofdstad en Ibiza. Deze combinatie van het stadse leven met al haar prikkels en de nieuwste mode met het natuurlijke en het verstilde van een eiland biedt het perfecte klimaat voor Gilian om te werken en zich telkens weer opnieuw te laten inspireren. Welke sieraden voegt zij toe aan haar assortiment, wat voor soort gouden ketting of armband past bij de look die zij wil neerzetten voor iedereen die van stijl houdt? Gilian werkt iedere dag weer hard aan een collectie waar mensen blij van worden. Een collectie met sieraden zoals de gouden ketting die een echte toevoeging vormen voor de sieraden die u al heeft en die uw een eigen look en stijl geven. De gouden ketting die u hier aanschaft bevat veertien tot vierentwintig karaat goud. Ook kunt u kiezen voor diverse edelstenen. Edelstenen hebben allemaal zo hun eigen kracht. Veel mensen geloven in de geneeskrachtige werking van stenen. Feit is dat stenen in beweging blijven. Stenen die u om uw hals draagt reageren namelijk op uw energie. Een mooie ketting met een symbool hanger in combinatie met een edelsteen die past bij wie u bent is dan ook een mooie keuze. Een persoonlijke keuze is leuk, want dan zegt de ketting echt iets over u. Bekijk het assortiment en bestel online een mooi sieraad!