Goochelaar

Hebt u wel eens een goochelaar aan het werk gezien? Dan zult u het met ons eens zijn dat de trucs van deze persoon zeer zeker niet alleen maar voor kinderen leuk zijn om naar te kijken. Veel mensen hebben die associatie wel, zij denken al snel dat dit alleen leuk is voor een kinderfeestje. Maar niets is minder waar, een goede goochelaar kan heel veel gebeurtenissen opvrolijken met zijn kunsten en kan echt iets aan de gebeurtenis toevoegen. Of u nu binnenkort gaat trouwen, een jubileum te vieren hebt of om een andere reden een groot feest geeft, het is echt een aanrader om eens te overwegen een goochelaar in te huren. Hoewel veel mensen het vaak al heel leuk vinden om elkaar gewoon weer eens te zien en weer eens bij te kunnen kletsen, is het natuurlijk ook zo dat als het feestje wat langer duurt, mensen ook graag wel wat vermaak willen hebben. Dit kunt u dan op verschillende manieren aanbieden, er zijn verschillende zaken waar u dan uit zou kunnen kiezen. Een show van een goochelaar is een van die zaken. Het grote voordeel hiervan is dat zowel jong als oud dit kunnen waarderen. Voor kleine kinderen is het vooral een en al magie, het zal voor hen lijken of deze persoon kan toveren en zij zullen hierdoor helemaal gegrepen worden en vol verwondering zijn. Volwassenen weten natuurlijk dat magie niet bestaat, zij weten dat er bepaalde trucs zijn om dingen te doen. Toch zullen zij deze niet kunnen achterhalen en dat maakt dat zij veel bewondering hebben voor de goochelaar. Hoe krijgt hij het immers voor elkaar om te doen wat hij doet? Hoe kan hij alles zo uitvoeren, zonder dat u door hebt wat zijn geheimen zijn?

Goede goochelaar

Het belangrijkste punt bij het inhuren van een goochelaar, is natuurlijk dat deze zijn vak goed verstaat. Niets is immers zo een grote domper als wanneer u alle kunsten af kunt kijken en truc na truc mislukt. De verwondering en verbazing zijn immers erg belangrijk voor het slagen van de show en als u deze staat niet weet te bereiken, doordat de kunsten niet goed zijn, dan is de hele show eigenlijk een flop. De kwaliteit van de goochelaar is dus van groot belang voor het slagen van de hele act. Wie kunt u nu het beste inschakelen als u een feest gaat geven of een andere gelegenheid hebt waar bij u een dergelijke professional in wilt huren? Goochelaar Jordi is dan een uitstekende keus. Hij is al van kleins af aan bezig met goochelkunsten en treedt al op sinds hij elf jaar oud is. Hij heeft hierdoor dan ook al heel veel ervaring opgedaan en u kunt er absoluut zeker van zijn dat u met hem een echte professional inhuurt. Hij kan ieder feest en iedere evenement opvrolijken met zijn kunsten. Doordat hij al ruim twintig jaar ervaring heeft, kunt u er zeker van zijn dat u een fantastische show zult zien en dat hij zowel jong als oud versteld zal doen staan met zijn vingervlugheid en zijn trucs. Gecombineerd met zijn showtalent en zijn goede gevoel voor humor, kan goochelaar Jordi echt van iedere gelegenheid een succes maken. Toeschouwers zijn na afloop van zijn shows altijd enorm enthousiast en lovend, zij zouden deze goochelaar echt bij iedereen aanraden.

Vele mogelijkheden

Organiseert u een feest of evenement en lijkt het u leuk om hiervoor een goochelaar in te huren, dan is het natuurlijk wel belangrijk om te weten wat voor mogelijkheden Jordi u allemaal kan bieden. Wat past het beste bij uw evenement of uw feest? De verschillende mogelijkheden die hij biedt zijn:

  • Tafelgoochelkunsten, hierbij zitten de toeschouwers echt met hun neus bovenop de trucs en toch zullen zij niet in staat zijn te achterhalen wat de geheimen hierachter zijn. Zijn vingervlugheid zal iedereen versteld doen staan.
  • Speciale show voor beurzen. Staat u met uw bedrijf op een beurs om uw product of dienst aan de man te brengen en wilt u graag de aandacht van bezoekers trekken? Dan kan goochelaar Jordi dit als geen ander voor u doen. Hij past zijn trucs aan uw bedrijf aan en weet de bezoekers te boeien en met uw bedrijf in contact te brengen.
  • Bruiloftsshow, waarbij Jordi uw grote dag extra magisch voor u maakt. Uw wensen staan uiteraard voorop en de show kan helemaal aangepast worden aan uw feest. Zowel jonge als oudere gasten zal hij goed kunnen vermaken.
  • Centrale act, bijvoorbeeld geschikt voor de opening van een nieuwe winkel of een nieuw gebouw. De goochelaar laat dan zijn kunsten aan iedereen tegelijk zien en daarna kan er overgeschakeld worden op bijvoorbeeld de tafelshow.
  • Kinderfeestjes, met een speciale show voor kinderen. Door het inhuren van Jordi weet u zeker dat u geen omkijken meer hebt naar het vermaak van de kinderen op het kinderfeestje van uw zoon of dochter.
  • Workshop goochelen, waarbij u de kunsten van de goochelaar leert. Tijdens een workshop krijgt u een aantal trucs uitgelegd en kunt u zelf ervaren hoe het is om te goochelen. Dit is bijvoorbeeld erg geschikt als personeelsuitje of als teambuildingsactiviteit.

Aan de verschillende mogelijkheden die er geboden worden, kunt u zien dat goochelen op heel veel manieren in te passen is in evenementen, feesten of zelfs groepsuitjes. Door te kiezen voor goochelaar Jordi weet u bovendien zeker dat u voor kwaliteit en ervaring kiest.