Het perfecte horloge: gebruik de filters!

Onlangs wilde ik voor mijn man een nieuwe horloge kopen. Hij loopt al jaren met een relatief oud klokje rond, dus daar wilde ik verandering in brengen. Ik ben op het internet gaan zoeken naar een goede aanbieder en kwam toen terecht bij BensonTrade. Op hun site vind je de meest uiteenlopende herenhorloges, in uiteenlopende prijsklassen. In mijn zoektocht heb ik één ding ontdekt: de filters van deze webshop zijn uitstekend! Ben je op zoek naar het perfecte horloge, dan moet je hier absoluut gebruik van maken. Hoe gaat dat in zijn werk?

  • Kies een merk
  • Kies een categorie
  • Prijsklasse
  • Nieuwe producten
  • Extra functionaliteit

Helemaal bovenaan kun je kiezen voor een merk. Denk daarbij aan About Vintage, Alessandro Baldieri, Junkers,Chotovelli, Cornavin, Breitling, Swiss Military of Seiko. Vergeet niet om het menu uit te klappen, zodat je nog meer opties hebt! Wanneer je een merk selecteert, verschijnen alle producten van dat merk direct aan de rechterzijde van de pagina. Vervolgens kun je deze nog verder sorteren. Je kunt de horloges sorteren op naam, maar ook op serie en dan pas op naam. Dat is handig bij grotere merken, waar één horloge vaker voorkomt. Uiteraard kun je ook instellen dat de goedkopere modellen bovenaan verschijnen. Heb je een merk uitgekozen, dan ga je verder naar de categorie. Je kunt dan bijvoorbeeld kiezen voor een automatisch, mechanisch, militair of duikhorloge. Je moet daar dus echt denken aan een specifiek type uurwerk. Je zult zien dat je al heel snel met een beperkte selectie overblijft. Daardoor is het aanbod een stuk beter te doorzoeken. Om de filters te resetten klik je op de rode kruisjes, boven de overgebleven selectie. Meer artikelen verschijnen dan weer in beeld.

Horloge: prijsklasse en functionaliteit

Dan zijn er nog een aantal andere zaken waarop je een horloge selecteert. De belangrijkste daarvan loop ik kort even door. Om te beginnen is dat natuurlijk de prijsklasse. Je zult merken dat je de keuze hebt uit modellen van boven de 1000 euro, maar ook voor een paar tientjes al terecht kunt. Je moet dus vooraf je budget bepalen. Houd je daar ook aan! Het kan heel verleidelijk zijn om toch net iets meer uit te geven voor een iets duurder horloge, maar vaak heb je daar achteraf spijt van. Kies voor een exemplaar waar jij tevreden mee bent, ongeacht de prijs die je daarvoor betaalt! Duurdere modellen hebben in de regel wel meer functionaliteit. Daarbij kun je denken aan een datumaanduiding, lichtgevende indicators, een stopwatchfunctie of een secondewijzer. Ook zijn sommige modellen waterdicht, sommigen zelfs tot wel 2000 meter. Houd je van duiken? Dan zijn deze exemplaren een absolute must! Kortom: gebruik de filters aan de linkerzijde van de webshop om een kleine selectie te maken. Vervolgens bekijk je horloges die binnen jouw criteria vallen. Zo bespaar je jezelf een heleboel tijd. Bovendien word je niet afgeleid door modellen die toch niet binnen jouw budget vallen! Surf snel naar bovenstaande site en ga aan de slag! Kijk snel op http://bensontrade.nl/horloges

In de uitverkoop

Op bovenstaande site is altijd een reeks producten in de uitverkoop. Het kan gaan om modellen uit een oude serie, maar ook om nieuwe exemplaren die pas net op de markt zijn. Houd die pagina dus goed in de gaten, dan krijg je altijd de beste deal! Bovenstaande site verkoopt zowel dameshorloges als herenhorloges. Koppels kunnen dus terecht voor uurwerken die bij elkaar passen! Heb je al een horloge en ben je op zoek naar accessoires voor je horloge? Bij BensonTrade vind je onder meer banen voor je horloge, maar ook sluitingen en gereedschap.