Kachels en haarden zorgen voor sfeer

Er is niets zo gezellig als samen bij de openhaard genieten van een lekkere warme chocomelk met slagroom, of een gebakje terwijl er naar een spannende film gekeken wordt. Zo komt u en uw gezin nader tot elkaar en dat is geweldig. Het gezin is ten slotte de hoeksteen van onze samenleving. In ons kikkerlandje kan het buiten nog al eens koud zijn, en dan is het wel erg prettig als het binnen lekker warm is! Kachels en haarden uitkiezen doet u bij Haardencentrum Hoevelaken waar u uit een uitgebreid assortiment aan kachels en haarden kunt kiezen die een ware toevoeging zullen betekenen op uw interieur. Deze sfeermakers houden u warm en bieden u comfort en dat is wat uw wilt als de dagen korter worden en de avonden langer. Wij houden de nieuwste mode in de gaten als het gaat om kachels en haarden en dat doen wij met heel erg veel plezier. Vroeger werden haarden met name gebruikt om de ruimte verwarmen. De functionaliteit stond zeer hoog in het vaandel en dat was dan ook iets waar streng op werd toegezien. Tegenwoordig dient een haard ook zeker een decoratief doel. Er wordt hier dan ook steeds meer aandacht aan besteed. Er zijn diverse soorten haarden en kachels te krijgen bij Haardencentum Hoevelaken, maar waar wij vooral heel erg veel belang aan hechten zijn de volgende zaken, en die zullen wij in het kort met u doornemen. Het eerste punt waar wij veel waarde aan hechten is veiligheid. Wij zien veiligheid als een belangrijk punt omdat u immers te maken heeft met het opwarmen van een ruimte. Een ander punt is kwaliteit. Onze kachels en haarden moeten van de beste kwaliteit zijn; alleen dan nemen wij ze op in ons assortiment. Onze kachels en haarden zijn zeer divers en u heeft de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende soorten en ook maten. Onze kachels en haarden zorgen voor:

  • een gezellige sfeer in uw woning
  • heerlijke warmte in uw woning
  • een behaaglijk gevoel in uw woning
  • een stilistische waarde van heb ik jou daar
  • de beste kwaliteit in huis

Kachels en haarden van Haardencentrum Hoevelaken

Als haardencentrum hebben wij ons volledig toegelegd op zowel kachels als haarden. U kunt bij ons kiezen uit openhaarden, inbouwhaarden en ook voor vrijstaande kachels. Onze kachels en haarden worden op hout gestookt of op gas gestookt. Ook hieruit heeft u de keuze. Wij merken dat veel klanten die bij ons kachels en haarden aan willen schaffen, het ook wel fijn vinden om deze met eigen ogen te bekijken. Dat kan bij haardencentrum Hoevelaken, want wij hebben speciaal voor u een showroom ingericht waar u al onze haarden met eigen ogen kunt bekijken. Zo krijgt u een beter beeld van hoe de haarden er in de kamer uitzien en dat is wel zo prettig. U wilt natuurlijk wel graag in een keer de juiste keuze maken voor de kachels en haarden die passen bij uw wensen en gehoor geven aan al die wensen waarom u in de eerste plaats koos om een haard of een kachel in huis te halen. Op die manier kunt u dus een betere keuze maken. Kachels of haarden kiezen die dus volledig aansluiten op uw persoonlijke wensen is belangrijk en daarbij zijn wij u graag van dienst bij haardencentrum Hoevelaken. Een haard zorgt natuurlijk voor een zeer gezellige sfeer, als u kiest voor een open haard, dan geniet u van het aangezicht van mooie vlammen zonder dat er een glasplaat tussen zit. Natuurlijk is het bij een open haard ook zo dat u de warmte van het vuur direct kunt voelen, en dat maakt het ook erg prettig om te kiezen voor een open haard. Andere voordelen van het kiezen van open haarden is dat u zelf kan kiezen voor de maat. Wij zorgen altijd voor installatie van uw open haard en daarbij zorgen wij voor optimale veiligheid. Voor periodiek onderhoud kunt tevens bij ons terecht. Wij zijn u in iedere stap van dienst.

Service bij Hoevelaken

Haardencentrum Hoevelaken is de plek bij uitstek waar u geniet van de beste service wanneer u de keuze heeft gemaakt om kachels of haarden aan te schaffen. Kachels en haarden hier kopen betekent dat u kiest voor de beste kwaliteit maar ook voor service en onderhoud. De openhaard of de kachel die u bij ons uitkiest wordt met het oog op een optimale veiligheid geïnstalleerd door een van onze experts. U zult lang kunnen genieten van uw openhaard. Bovendien stijgt een huis met een open haard in waarde. Ook wanneer u dus van plan bent om op een bepaald moment de stap te maken naar het kopen van een ander huis, is de investering van de openhaard zeker de moeite waard. De vormgeving van onze kachels en haarden is zeer divers. Een ouderwetse, of liever gezegd klassiek model past beter in een woning die klassiek is ingericht. Een moderne haard past beter in een woning die meer modern is ingericht. Maar de keuze is reuze en soms is een combinatie dan ook erg leuk. Heeft u geen specifieke voorkeur voor een houtgestookte haard of een gasgestookte haard? Dan bieden wij u bij haardencentrum Hoevelaken ook nog de mogelijkheid om te kiezen uit een combinatie van beide. Bekijk online snel onze specials en geniet van scherpe prijzen en unieke producten!