Natuurlijke dagcreme voor een gezonde en stralende huid

Het gebruiken van een natuurlijke dagcreme behoort tot de basisverzorging van de huid. Het zorgt ervoor dat de huid gevoed wordt en op die manier dat de huid begint te stralen. Iedereen is anders en daarom heeft iedereen ook een ander soort huid. Sommige mensen hebben een droge huid met schilfertjes, andere mensen hebben juist een hele vette huid. Bij de keuze van een natuurlijke dagcreme is het belangrijk dat je rekening houdt met het huidtype. Een droge huid heeft een hydraterende natuurlijke dagcreme nodig. Deze huid moet gevoed worden maar tegelijkertijd moet deze creme ook stevig zijn, anders krijgen mensen met een droge huid aan het eind van de dag zo’n trekkerig gevoel. Een stevige creme is dus aan te raden bij een droge huid. Bij een normale tot vette huid zal een lichte hydraterende natuurlijke dagcreme beter zijn. Een normale huid neemt minder snel de creme in zich op en hoeft niet gecorrigeerd te worden. Ook nadat de creme is ingetrokken zal deze zacht aanvoelen. Je gezicht is het eerste wat mensen zien. Je huid is daarom eigenlijk een soort visitekaartje. Natuurlijk is een stralende huid niet alleen afhankelijk van de dagcreme die je gebruikt. Ook gezonde voeding, voldoende nachtrust, weinig alcohol en niet roken, dragen bij aan een stralende huid die lang meegaat. Vanaf je dertigste wordt de huid al langzaam iets dunner. Er ontstaan lichte rimpeltjes bij de ogen. Het ouder worden is een natuurlijk proces en daarbij hoort een natuurlijke dagcreme met natuurlijke ingrediënten die de huid van binnenuit voeden. Bij Biocareonline ben je op het juiste adres voor de beste natuurlijke huidverzorgingsproducten. Wij hebben in ons assortiment de volgende producten:

  • dagcreme
  • nachtcreme
  • oogverzorging
  • maskers
  • lippenbalsem

Een natuurlijke dagcreme aanbrengen

Hoe wordt een natuurlijke dagcreme precies aangebracht? Voor het aanbrengen van de natuurlijke dagcreme zijn er een aantal dingen waar je op moet letten. Een van de belangrijkste zaken is het schoonmaken van de huid. Gedurende de dag komt je huid bloot te staan aan afvalstoffen zoals uitlaatgassen en stofjes in de wind. Je huid krijgt dus het een en ander te verduren. Ook in de nacht verandert je huid. Je zweet in de nacht heel wat liters vocht uit en dat komt ook door de poriën in je gezicht naar buiten. Je kunt dat soms zien doordat je gezicht in de ochtend bij het wakker worden wat glimmend is. De dagcreme wordt aangebracht voor de dag begint; in de ochtend dus. Zaak is dat je eerst je gezicht grondig reinigt met een lotion of tonic. De huid is daarna helemaal schoon en wanneer je op dit moment de natuurlijke dagcreme van Biocareonline opsmeert, dan wordt deze ook veel beter door de huid opgenomen en kan deze beter zijn werk doen. Het smeren van de creme op je huid is eenvoudig. Je brengt de creme gelijkmatig aan op de wangen, het voorhoofd en een tipje op de neus en smeert het zacht uit. Het beste is om de creme niet zozeer uit te smeren maar in het gezicht te drukken. Zeker bij een ouder wordende huid is het belangrijk dat de huid haar elasticiteit niet zo snel kwijtraakt. Hoe minder rek er in de huid komt, hoe beter deze eruit blijft zien. Bij mensen die een gevoelige huid hebben, is een natuurlijke dagcreme echt een aanrader. Een gevoelige huid kan namelijk niet tegen producten die niet natuurlijk zijn. De huid reageert dan direct en raakt van slag. Het gevolg is dat er ongelijkmatige plekjes en pukkeltjes ontstaan. Kies dus altijd voor een natuurlijk product om je huid te verzorgen.

Biocareonline voor de beste natuurlijke producten

Bij Biocareonline moeten alle producten BDIH gecertificeerd zijn. Dat houdt zoveel in dat we enkel producten in ons assortiment hebben die bijdragen aan het natuurlijke evenwicht van de huid. Vandaar ook dat wij enkel een natuurlijke dagcreme, nachtcreme en andere verzorgingsproducten verkopen. Het voeden van de huid door het gebruik van producten die uit de natuur komen is veel beter en daarbij voelt het voor de huid veel prettiger aan. Een natuurlijke dagcreme bij ons kopen betekent een duidelijke keuze maken voor eerlijke en pure producten. Veel mensen gingen je voor zoals Stefanie de Man. Stefanie had last van een ongelijkmatige huid met hier een daar wat pukkeltjes en pigmentvlekken. Ze gebruikte niet een speciale creme maar eigenlijk gewoon wat er voor haar neus stond in de winkel. Toch was ze met al deze producten niet te tevreden. Haar huid werd er niet beter van en ze voelde zich ook onzeker over haar huid: “Een slechte huid hebben is heel vervelend. Er ontstaat schaamte,” vertelt Stefanie, “Je durft mensen bijvoorbeeld niet aan te kijken. Dat is helemaal niet leuk en het zorgt ervoor dat je vermijdend gedrag gaat vertonen. Ik sloeg soms feestjes over als ze overdag begonnen omdat ik geen zin had om in het daglicht met mensen af te spreken en me weer zo te schamen voor mijn huid. Toen ik overstapte op de natuurlijke dagcreme van Biocare werd mijn huid binnen de kortste keren veel beter. Het bleek dat ik allergisch was voor de niet biologische producten. Wat een verschil! Ik durfde weer gewoon naar alle feestjes, ook als deze overdag werden gehouden en ik voelde veel minder onzeker. Als je een gevoelige huid hebt, dan kan ik je echt aanraden om een creme van Biocare te gebruiken. Dat zal je huid doen stralen als nooit te voren!”