Buiten een hoekbank? Steigerhout in de tuin

Bent u op zoek naar een hoekbank voor in uw tuin? U kunt nu heel eenvoudig online hoekbanken vinden die bestand zijn tegen zon, regen en wind. Op http://www.ecosteigerhout.nl/hoekbank-steigerhout vindt u diverse hoekbanken die gemaakt zijn van robuust materiaal. Wat is nu goed materiaal voor zo’n hoekbank? Steigerhout is in veel gevallen ideaal materiaal om hoekbanken van te vervaardigen. Op http://www.ecosteigerhout.nl/hoekbank-steigerhout vindt u dan ook hoekbanken van steigerhout. Deze banken zijn niet alleen duurzaam, maar zien er ook bijzonder stijlvol uit. Bovendien is een steigerhouten hoekbank via http://www.ecosteigerhout.nl/hoekbank-steigerhout gemaakt van ecologisch hoogstaand steigerhout. U kunt er dus van uit gaan dat uw hoekbank een lage milieubelasting met zich meebrengt. Tel daarbij op het comfort dat u krijgt als u kiest voor een hoekbank. Steigerhout gecombineerd met hoogwaardige kussens staat garant voor een heerlijke zitbeleving. De hoekbanken worden geleverd in de volgende uitvoeringen:

  • Original
  • Chaldera
  • Chaise Longue
  • Top

Op de website vindt u foto’s van de verschillende uitvoeringen van de banken. Hier kunt u ook zien welke bekleding er beschikbaar is voor uw hoekbank. Steigerhout wordt gekenmerkt door een lange levensduur en robuuste uitstraling. In combinatie met de bekleding die erbij geleverd kan worden bent u voor vele jaren voorzien van een prachtige tuinset. Het hout wordt altijd bewerkt met een coating zodat het hout weerbestendig is.

Altijd waar voor uw geld

De steigerhouten hoekbanken van http://www.ecosteigerhout.nl/hoekbank-steigerhout worden gemaakt van nieuw of gebruikt steigerhout. Gebruikt steigerhout heeft een bijzonder lage belasting op het milieu omdat het gerecycled materiaal is. Er hoeft geen extra hout te worden geproduceerd. Uiteraard is dit hout altijd A-klasse steigerhout. Kwaliteit doet dus niet onder voor duurzaamheid. Vakmensen maken de meubelen op maat. Het is dan ook mogelijk in het bestelproces in de webshop aan te geven welke maten en uitvoering u wenst te bestellen. Daarbij kunt u in dertig kleuren bijpassende kussens bestellen. De verschillende uitvoeringen van de hoekbanken die u bij ECO steigerhout kunt bestellen variëren in kleur en uitvoering. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor de meest eenvoudige hoekbank, die slechts licht bewerkt is. Deze bestelt u al vanaf 349,- euro. In bijna elke tuin van formaat past een hoekbank. Steigerhout past ook bij nagenoeg elk soort tuin, omdat het hout een rustieke en natuurlijke uitstraling heeft. U kunt uw tuin verder inrichten zoals u wilt. Een hoekbank zorgt voor een prettige zitplek in uw tuin. Er kunnen, afhankelijk van de afmetingen van de door u bestelde bank, zo’n vier tot vijf personen gebruik van maken. Ideaal voor zomeravonden in de tuin, een barbecue of feestje. Bij een hoekbank kunt u een lage tafel bestellen, of andere tuinmeubelen. ECO steigerhout biedt namelijk nog meer oplossingen voor uw tuin. Zo kunt u tafels en stoelen bestellen van steigerhout, maar ook barsets of plantenbakken. Deze producten kunnen allemaal op elkaar afgestemd worden zodat alles bij elkaar past. Het is belangrijk onderhoud te plegen aan uw hoekbank. Steigerhout is weerbestendig, maar u geniet nog langer van uw aankoop als u uw hoekbank goed verzorgt. Dit kunt u doen door uw hoekbank eens per jaar te reinigen met een sopje. Als er groene aanslag op de hoekbank zit door het weer, kunt u dit ook verwijderen door de bank goed schoon te maken. De hoekbank vergrijst normaliter met het verstrijken van de tijd. Als het hout ruwer wordt kunt u het meubel opschuren. Daarnaast is het belangrijk om uw steigerhouten meubels eens per jaar opnieuw te laten behandelen met een coating. Hiervoor kunt u uiteraard terecht bij ECO Steigerhout. De bekleding kunt u ook reinigen indien u dat nodig acht. Een sopje volstaat hier ook. Voor meer informatie kun u terecht op http://www.ecosteigerhout.nl/hoekbank-steigerhout.

Service en bestellen

Als u kiest voor een hoekbank bij ECO steigerhout kunt u deze eenvoudig bestellen via http://www.ecosteigerhout.nl/hoekbank-steigerhout. U maakt een keuze voor de gewenste uitvoering, en geeft tijdens het bestelproces aan http://www.ecosteigerhout.nl/hoekbank-steigerhout. U hebt uw hoebank altijd binnen één week in huis en u ontvangt bij aankoop van een hoekbank boven de 299,- euro gratis producten zoals tuinaccessoires. De hoekbank kan bij u worden thuisbezorgd. Voor bezorging wordt altijd een afspraak gemaakt. U ontvangt tot drie jaar garantie op uw aankoop. U kunt uw aankoop annuleren tot 14 dagen na betaling. De klantenservice is uiteraard bereikbaar voor al uw vragen. Als u meer informatie over de producten van ECO Steigerhout wilt of meer wilt weten of een hoekbank, neemt u contact op met een van de medewerkers van http://www.ecosteigerhout.nl/ door een e-mail te sturen of telefonisch contact op te nemen. ECO Steigerhout biedt naast tuinmeubelen ook steigerhouten producten aan voor gebruik binnenshuis. Daarbij kunt u denken aan meubelen voor in de badkamer of slaapkamer. Als u houdt van een rustieke inrichting zijn steigerhouten meubelen een uitstekende aanvulling op uw interieur. Ook deze producten vindt u terug in de webshop. Kijkt u daarom ook eens verder als u op zoek bent naar een hoekbank. Steigerhout binnenshuis heeft net zo’n lange levensduur als een bank die buitenshuis gebruikt wordt. Het enige waar u op hoeft te letten is de luchtvochtigheid van de omgeving waarin u steigerhouten meubelen gebruikt. Het is belangrijk dat de luchtvochtigheid tussen de 40% en 60% wordt gehouden. Steigerhout is een natuurproduct en kan onderhevig zijn aan (lichte) scheuring, krimpen en uitzetten. Met de juiste behandeling voorkomt u dat het hout al te onderhevig is aan invloeden van buitenaf. Zo kunt u extra lang genieten van uw hoekbank en andere meubelen.