Haartransplantatie is een lange termijn oplossing

Natuurlijk laat u uw haartransplantatie uitvoeren door Esteworld. Wij zijn toonaangevend als het gaat om het uitvoeren van haartransplantatie. Onze experts staan graag voor u klaar, om u te laten zien dat een haartransplantatie bijzonder effectief is. Wist u bijvoorbeeld dat wij als enige door het Ministerie van Volksgezondheid zijn goedgekeurd als haarkliniek? Kiest u dus voor een behandeling bij ons, dan bent u gegarandeerd van de best mogelijke zorg. Niet alleen de best mogelijke zorg zult u bij ons ervaren, ook bent u gegarandeerd van het best mogelijke resultaat. Een haartransplantatie gebeurt via de FUE methode. Wat houdt deze methode eigenlijk precies in? De volgende voordelen heeft een FUE haartransplantatie:

  • We werken zonder scalpel of hechtingen
  • Het genezingsproces is snel
  • Het risico op zichtbare littekens is vrijwel nihil
  • Het resultaat oogt natuurlijk
  • Tijdens uw behandeling zult u vrijwel tot geen ongemak ervaren
  • De behandeling gebeurt onder plaatselijke verdoving
  • Een lange termijn oplossing

U hoeft dus niet bang te zijn dat u littekens over zult houden aan een haartransplantatie. Al na circa 7 dagen ziet u al niks meer van de behandeling. Dankzij de haartransplantatie zult u weer een mooie volle bos haar krijgen. Alle onzekerheid over uw uiterlijk gaan weg met dat de nieuwe haren de kale plekken opvullen.

Esteworld voorziet u van de beste zorg tijdens het haartransplantatie proces

Wij doen er alles aan om het u zo goed mogelijk naar de zin te maken. Niet alleen tijdens de haartransplantatie voorzien wij u van de beste zorg. Het begint al met de aankomst. Bij ons wordt u luxe behandeld, van begin tot eind. U slaapt in een 5* hotel, zodat u heerlijk uitgerust bent wanneer de haartransplantatie van start gaat. U slaapt niet alleen in een luxe hotel, u wordt ook nog eens voorzien van een luxe ontbijt. Het uitgebreide ontbijt buffet is het aanraden waard. Na het ontbijt hoeft u natuurlijk niet zelf met de auto naar onze kliniek te rijden. Wij willen u voorzien van de best mogelijke zorg, dus wordt u standaard opgehaald door een privéchauffeur. Dit betekent ook dat alle transfers vanaf en naar het vliegveld, hotel en kliniek worden uitgevoerd door een privéchauffeur. U hoeft zich dus totaal geen zorgen te maken over het plannen van de route naar en van uw locatie. Dit wordt allemaal voor u geregeld. Gedurende de tijd in onze kliniek, bent en blijft u voorzien van de beste zorg. Ook tijdens de pauzes voorzien wij u van bijvoorbeeld een heerlijke lunch. Op onze website kunt u lezen hoe het hele proces in z’n werk gaat. Wij vertellen hier van A t/m Z hoe uw verblijf in onze kliniek eruit ziet. Het start met het maken van foto’s van uw huidige haarsituatie, tot en met de nazorg en nabehandelingen. U krijgt zelfs alle medicijnen die u nodig hebt van ons mee. Dit is natuurlijk kosteloos, omdat wij een goede service bijzonder belangrijk vinden. Ook de speciale shampoo en lotions krijgt u zonder hiervoor te betalen mee. Wij raden u aan om deze informatie eens door te lezen, om een goed beeld te krijgen van hoe de haartransplantatie in z’n werk gaat. Het volledige dagprogramma, gedurende alle 4 de dagen, kunt u hier lezen. Ook na de haartransplantatie zal er contact met u zijn. Dit vinden wij logisch. Wij vinden het welzijn van onze klanten namelijk bijzonder belangrijk. U vraagt zich natuurlijk af wanneer u resultaat zult gaan zien, na de haartransplantatie. De haarzakjes die zijn verplaatst naar de kale plekken op uw hoofd, zullen binnen twee weken tot een maand hun haren verliezen. Dit is normaal. Het geplaatste haarzakje heeft ongeveer 4 maanden nodig om nieuwe haren te kunnen ontwikkelen. U zult na deze 4 maanden, iedere maand een positieve verandering zien. Het resultaat waar wij naar streven, samen met u, zal bereikt worden na ongeveer 12 tot 14 maanden. Wij kunnen natuurlijk niet uw haaruitval voorkomen. Wel zorgen we ervoor dat, tijdens de haartransplantatie, verdere haaruitval op kunnen vangen. We plaatsen ook haarzakjes op plaatsen waar u al haar heeft, om deze haaruitval op te vangen.

Lees ook de ervaringen van tevreden klanten

Waarom uw haartransplantatie uitvoeren bij Esteword? Zoals gezegd zijn wij de enige haarkliniek die is goedgekeurd door het Ministerie van Volksgezondheid. Wij beschikken daarnaast over de meest belangrijkste keurmerken, waardoor we u absoluut kwaliteit kunnen leveren. Onze VIP service vinden wij geen overbodige luxe. Voor u als klant is niks te gek. Wij willen graag dat u zich bijzonder voelt, en dat er veel aandacht voor u is. Alle behandelingen worden uitgevoerd door zeer ervaren plastisch chirurgen, welke allemaal lid zijn van het ISHRS. Dit is een toonaangevende autoriteit op het gebied van haartransplantatie. Al onze medewerkers zijn zeer bekaam. Natuurlijk hoeft u niet helemaal naar Turkije om contact met ons te hebben. Wij hebben een ervaringsdeskundige die in Nederland werkzaam is. Hebt u vragen, dan is het raadzaam om eens te kijken bij de meest gestelde vragen. Deze kunt u vinden op onze website. Hier kunt u ook onze contact informatie vinden. Wilt u graag ervaringen lezen van tevreden klanten die u zijn voorgegaan? Op onze website kunt u veel ervaringen lezen. Deze ervaringen helpen u mogelijk om een goede keuze te maken, en om u een indruk te geven van het resultaat.

Meer van Esteworld-haartransplantatie.nl

Deel dit bericht