Dampen in tijden van de e-sigaret

Heeft u wel eens van ‘dampen’ gehoord? Vast wel, want de e-sigaret wordt door steeds meer mensen gebruikt als gezond alternatief op roken. Steeds meer mensen stappen over omdat ze klaar zijn met de schadelijke effecten van roken. Dat is maar goed ook want roken is ontzettend slecht voor de gezondheid en het brengt niet alleen u maar ook andere mensen om u heen schade aan doordat mensen wanneer u een sigaret opsteekt in een kamer, de schadelijke stoffen ook inademen. Tegenwoordig zijn we met z’n alle strenger geworden als het aankomt op roken in openbare gelegenheden. Het is namelijk op veel plaatsen verboden om binnen te roken en dat is een goede zaak. Overstappen op het roken van e e-sigaret kent vele voordelen omdat het roken van een e-sigaret er voor zorgt dat u geen kankerverwekkend stoffen binnen krijgt maar tevens zijn er andere voordelen verbonden aan het vervangen van de reguliere sigaret voor de e-sigaret. Ten eerste kunnen wij u alvast vertellen dat roken van gewone sigaretten veel duurder is en als u aan deze slechte gewoonte vasthoudt, dan kunnen wij u ook alvast op een briefje geven dat u binnenkort zelfs nog meer moet betalen voor een pakje sigaretten. Roken kent dus vele nadelen ten opzichten van dampen. Wat zijn dan de voordelen van het dampen die het meest noemenswaardig zijn:

  • dampen is goedkoper
  • dampen is gezonder
  • dampen mag overal
  • dampen is lekkerder
  • dampen bevat geen rook

Koop een e-sigaret

Hoeveel een pakje sigaretten kost, verschilt sterk per land. In Londen zijn sigaretten al haast niet meer te betalen en dat geldt ook voor veel landen in Amerika. Ook is het in deze gebieden bijna nergens meer toegestaan om te roken, zelfs niet buiten of op een terras. In Nederland zijn we hier nog wat toleranter in, maar ook hier zien we dat roken langzaam uit het straatbeeld aan het verdwijnen is. Zoals de commercial zegt: ‘Roken is zo 2014!’ Stop daarom met roken en stap over op het gebruik van de e-sigaret. Dat is in alle opzichte beter voor u. Het is beter voor uw tanden, uw lichaam, uw huid en natuurlijk heeft u omgeving geen last meer van de rook in de kamer. Kunt u zich nog herinneren hoe al uw kleren stonken als u vroeger thuis van kwam het café. Dat is iets wat we ons tegenwoordig al haast niet meer voor kunnen stellen. Binnen roken is uit den bozen en haast nergens meer toegestaan. Het is natuurlijk ook belachelijk dat de schadelijke sigarettenrook jarenlang door iedereen werd ingeademd. Zelfs jonge kinderen kregen de rook binnen. Toch kunnen we niet enkel en alleen de mensen hier de schuld van geven, want de tabaksindustrie heeft in deze nationale verslaving een grote rol gespeeld. Roken werd namelijk gezien als ‘leuk en gezellig’ en het werd in reclames zelf aangemoedigd om lekker te roken. Tegenwoordig weten we wel beter, maar verslavingen zijn tamelijk hardnekkig en het is moeilijk om er vanaf te komen. Daarom is het alternatief voor het roken of dampen van een e-sigaret ook zo goed. Een e-sigaret is namelijk de perfecte oplossing voor mensen die van de traditie en de gewoonte houden van het roken, maar die eigenlijk wel genoeg hebben van alle nadelige effecten. Wij horen van veel mensen die overstappen op de e-sigaret dat ze na een aantal maanden te zijn overgestapt, eigenlijk al niets anders meer willen dan dampen. De smaak van een gewone sigaret straat hen vaak snel tegen.

Dampen in het café

Van een afstand ziet u ze zitten, de rokers. Ze hebben het naar hun zin. Ze praten en lachen. Er heerste vroeger altijd zo’n sfeer onder rokers; Ze deelden iets met elkaar en dat was natuurlijk hun verslaving en misschien ook wel hun gevoeligheid voor verslavingen. Maar iedere roker wil graag van roken af en daarom stapten de laatste jaren steeds meer mensen over op de e-sigaret. Roken van een e-sigaret is lekker en niet ongezond. Het ziet er uit als roken. Toen de e-sigaret net op de markt was, mocht deze nog overal gebruikt worden, maar er zijn wel plaatsen waar er niet gedampt mag worden. Echter, de plaatsen waar niet gedampt mag worden zijn er niet zo veel als de plaatsen waar niet gerookt mag worden. Roken is dodelijk. Dat staat ook op de pakjes sigaretten. Daarom is het niet verstandig om te roken, want het levert u gezondheidsklachten op die u belemmeren in het dagelijks leven. Uw conditie gaat bijvoorbeeld sterk achteruit. Uw tanden worden grauw net als uw huid en u zult merken dat er allerlei andere nadelen verbonden zijn aan het roken van reguliere sigaretten. Mensen die jaren roken vinden het moeilijk om te stoppen en zij zijn niet enkel en alleen fysiek verslaafd aan de stoffen die in een sigaret zitten maar ook geestelijk. Voor deze geestelijk verslaving biedt dampen een zeer goed alternatief want u hoeft de handeling van roken niet op te geven alleen vervangt u de schadelijke rook voor damp en die komt ook nog eens in allerlei hele lekkere smaakjes! Stap dus vandaag nog over op het dampen van de elektrische sigaret en maak het stoppen met roken eenvoudig. U zult merken dat u na verloop van tijd helemaal niets anders meer wilt dan dampen en dat de smaak van rook u tegen zal gaan staan. Let maar op! voor meer informatie bezoek de website : https://www.beste-e-sigaret.biz/