Fischertechnik daagt kinderen uit

Fischertechnik is een manier voor kinderen om te spelen. Het is een speeldoos die bestaat uit verschillende onderdelen waarmee gebouwd kan worden. Fischertechnik bestaat al sinds jaar en dag en is altijd erg geliefd bij kinderen. De bouwdozen kunnen online worden besteld. De dozen worden ook thuis bezorgd. Dat gebeurt altijd erg snel. Veel ouders kiezen voor deze techniek omdat kinderen op speelse wijze leren bouwen en leren omgaan met problemen en oplossingen. Op het moment dat u als ouder een speeldoos koopt, dan zult u er altijd een uitgebreide en duidelijke handleiding bij krijgen waarin stap voor stap staat uitgelegd wat er allemaal mogelijk is met de Fischertechnik. De laatste jaren merken veel ouders, en ook wij bij Fischertechnik, dat kinderen liever achter de computer kruipen dan dat ze actief aan het werk zijn. Spelen is voor kinderen de manier om zich te ontwikkelen. Het is de manier om bezig te zijn en zowel het lichaam als de geest te ontwikkelen. Dat is van groot belang als u als ouder wilt dat kinderen voldoende uit hun dag halen. Het spelen met blokken en andere onderdelen, het maken van gebouwen of andere zaken, het spelen met auto’s en tractoren, draagt allemaal bij aan een betere ontwikkeling van het lichaam en de geest van kinderen. Wat kunt u allemaal van ons verwachten?

  • Uitgebreid assortiment.
  • Uitgebreide handleiding.
  • Apart leerboekje.
  • Kindvriendelijk.
  • Snelle levering.

De webshop van Fischertechnik: uitgebreid assortiment

Op de webshop van Fischertechnik kunt u alle onderdelen maar ook speeldozen kopen. Veel ouders vinden het fijn om online te kijken naar ons assortiment. Wij kunnen u beloven dat ons assortiment continue wordt uitgebreid. Wij zijn namelijk altijd bezig met het verbeteren van onze technieken en het verbeteren van ons speelgoed. We doen onderzoek naar de manier waarop wij dit kunnen bewerkstelligen, zodat kinderen plezier hebben als ze met Fischertechnik bezig zijn, maar daar tegelijkertijd iets van opsteken. Wij zien het als onze plicht om altijd te werken aan ons assortiment omdat de tijd snel gaat en kinderen ook steeds meer aan nieuwe technieken worden blootgesteld. Wij zijn ons dus zeer bewust van het feit dat we er hard voor moeten werken en dat we altijd weer met mooie nieuw en goede producten op de markt zullen moeten komen. Kinderen hebben niet een hele lange spanningsboog en daarop is ons speelgoed ook ingesteld. Het speelgoed is zo gemaakt dat het goed tegen een stootje kan en dat kinderen het ieder moment weer kunnen oppakken. Natuurlijk hebben wij veiligheid voor de kinderen hoog in het vaandel staan. Veiligheid is iets wat altijd voorop moet staan bij onze techniek. Daarin zijn wij zeer goed, en Fischertechnik is dan ook een van het meest veilige speelgoed dat op de markt is. Op onze webshop kunt u ons gehele assortiment bekijken. Dit assortiment wordt continue uitgebreid. Wij zijn ons bewust van het belang van vernieuwing. Het is voor kinderen het beste om te leren en te spelen. U ziet dat ook op scholen. Het alfabet wordt bijvoorbeeld geleerd door kinderen een liedje te laten zingen. Een liedje kunnen kinderen veel makkelijker onthouden dan wanneer u ze een rijtje geeft en zegt dat ze dat rijtje uit hun hoofd moeten leren. Op een speelse wijze leren is veel effectiever en daar zijn wij ons bij Fischertechnik ter degen van bewust. Deze speelse wijze hebben wij geïntegreerd in onze techniek en daarom zijn wij ook zo geliefd bij ouders en kinderen. Wij horen altijd van veel van onze klanten dat de techniek voor zowel de kinderen als de ouders erg leuk is. Er valt altijd wel wat nieuws te leren en u merkt ook dat er altijd weer nieuwe technieken bijkomen waardoor mensen weer nieuwe elementen kunnen toevoegen aan de speeldoos.

Samen spelen

Fischertechnik is een manier van spelen die volledig is toegespitst op kinderen en hoe kinderen kunnen leren. Fischertechnik is al jaren zeer populair en wij van Fischertechnik weten dan ook als geen ander wat goed is voor uw kind. Iedere ouder wil het beste voor zijn kind en zeker ook het beste speelgoed. Het gaat hierbij om speelgoed dat veilig is voor hun kinderen maar het gaat ook om speelgoed waar kinderen iets van leren zodat ze opgroeien tot gezonde en blije mensen met een goede en sterke motoriek. Uit onderzoek is gebleken dat het spelen met Fischertechnik bijdraagt aan de goede motoriek van kinderen. Dat komt omdat kinderen op een speelse manier leren te bouwen. Een van onze vaste klanten heeft een zoon. Hij speelt altijd samen met zijn zoon met Fischertechnik en dat vinden ze allebei ontzettend leuk: “ik merk dat mijn zoon echt snel leert door het spelen en dat we samen erg veel plezier hebben. Ik geloof altijd erg in de kracht van spelenderwijs dingen leren. Ik probeer dan ook enkel speelgoed te kopen dat hieraan een bijdrage levert. Ik wil dat mijn jongen echt zelf leert nadenken en naar oplossingen zoekt. Dat is echt perfect geregeld bij deze techniek. Want Fischertechniek is hier helemaal op gebouwd. Het zit op een zeer goede wijze in elkaar zodat als je eenmaal bepaalde onderdelen in huis hebt, je hier altijd mee verder kunt gaan. Ik vind dat ook wel sympathiek. Dat de elementen allemaal bij elkaar passen en nooit onbruikbaar worden. Ik vind dat altijd wel een mooi gegeven en daarom ga ik ook altijd weer terug om nieuwe elementen toe te voegen aan de speeldoos van mijn zoon. Je moet dat gezicht zien als ik weer met een paar nieuwe spullen aankom, helemaal happy!”