Kies voor kerstpakketten of nieuwjaarsgeschenken

Kunt u ook niet wachten tot het weer december is? Fantaseert u al over de verlichting in en rond uw woning en hoe in het dorp alles ineens in een heel ander licht komt te staan? Kijkt u uit naar de ochtenden waarop u samen met het gezin geniet van een mierzoet kerstbrood of een lekkere warme chocomelk? Dan bent u iemand die van Kerstmis houdt en dat heeft u dan met ons gemeen. KerstpakkettenXL is al jaren de grootste speler op de markt en levert duizenden kerstpakketten aan. Zowel grote als kleine bedrijven bestellen bij ons hun kerst- en nieuwjaarsgeschenken en daar worden wij en zij blij van. Hoe kiest u het perfecte geschenk voor uw personeel uit? Dat zijn vragen waar wij hier dagelijks mee te maken krijgen, maar onze ervaring leert dat het probleem niet ligt bij de mogelijkheden maar eerder bij het kiezen, want het beste cadeau is moeilijk te kiezen uit ons super assortiment van kerstpakketten. Ons bedrijf heeft klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan omdat wij het belangrijk vinden dat iedereen tevreden is met de gemaakte keuze voor de pakketten die wij verkopen. Ons personeel is kundig en houdt zich het hele jaar door bezig met het uitkiezen en samenstellen van nieuwe kerstpakketten waar ze u en uw personeel blij mee kunnen maken. De mogelijkheden verbreden zich dus ieder jaar, en dat is precies onze bedoeling. Waar kunt u allemaal uit kiezen? Wij zullen u hieronder een greep geven uit de mogelijkheden:

  • landenthema’s pakketten
  • pakketten speciaal voor mannen
  • pakketten speciaal voor vrouwen
  • outdoor- en reispakketten
  • persoonlijke verzorging pakketten

Mogelijkheden voor kerstpakketten

Zoals u ziet bieden wij eindeloos veel mogelijkheden maar ook wanneer u een pakket heeft gezien waarvan u denkt; ‘dat is perfect’ staat het u vrij om aanpassingen te doen. Misschien wilt u een bepaald pakket hebben maar mist u nog een aspect. Dan voegen wij dat gewoon voor u toe. Wij leveren maatwerk en de klant is bij ons altijd koning. Ook zullen wij u waar het kan bedienen van advies. Het ene bedrijf heeft in een oogopslag zijn keus gemaakt, andere bedrijven vinden het moeilijk om te kiezen uit ons ruime aanbod en deze bedrijven bellen of mailen ons dan ook vaak even om te vragen wat wij denken dat de beste kerstpakketten zullen zijn voor het bedrijf dat zij bestieren. Iedereen is anders en ook ieder bedrijf is anders en smaken verschillen. Dat is ook wat de wereld zo mooi maakt, maar hoe weet u nu of u voor al uw personeel de juiste kerstpakketten uitkiest. Doordat wij gedurende het hele jaar bezig zijn met het samenstellen van kerstpakketten zijn wij er erg goed in geworden om te kiezen voor verschillende producten die in combinatie voor ieder wat wils leveren. Wij horen ook vaak achteraf van bedrijven dat mensen dingen die in de kerstpakketten zitten, uitwisselen. Dat is leuk, want op die manier zult u nooit de plank misslaan want iedereen is tevreden! Natuurlijk is het uitdelen van kerstpakketten niet iets waarbij u veel mis kunt doen, want mensen vinden het allemaal leuk om een cadeau te krijgen en niemand zal een gegeven paard snel in de bek kijken. De laatste jaren maken onze klanten steeds vaker gebruik van onze unieke landenpakketten. Deze raden wij aan als uw bedrijf bijvoorbeeld veel nieuwe klanten heeft in het buitenland. Het is dan leuk om hier met uw kerstpakketten op in te spelen.

Kerstpakketten voor 21 december bestellen

Houdt u er rekening mee dat wanneer u bij ons de mooiste kerstpakketten wilt bestellen, u er voor moet zorgen dat deze voor de 21ste besteld zijn. Daarom raden wij u altijd aan om even contact op te nemen met ons als u iets te laat bent, want voor de levering van de pakketten is vijf dagen voor kerstmis wel op het randje. Natuurlijk kunnen wij altijd kijken wat de mogelijkheden zijn en wij zullen u altijd proberen tegemoet te komen om er voor te zorgen dat uw pakketten worden geleverd. Een hele mooie keuze die wij toch altijd weer even aanprijzen wanneer wij het hebben over onze mogelijkheden zijn onze duurzame kerstpakketten. Als bedrijf dat zich bezighoudt met cadeaus en de kerstgedachte, zien wij het ook als onze plicht om stil te staan bij mensen die het minder getroffen hebben. In Nederland maar ook in België zijn er best wel veel arme gezinnen die met de feestdagen voor een groot deel afhankelijk zijn van de voedselbanken. Dat betekent dat zij niet in de positie zijn om uit te pakken en grote maaltijden op tafel te toveren. Om deze mensen te ondersteunen, bieden wij een aantal pakketten aan waarvan de opbrengt direct naar een aantal goede doelen gaat. Wij vinden het belangrijk met het oog op onze filosofie dat wij als bedrijf ook rekening houden met onze medemens. Het geld dat deze duurzame pakketten oplevert, gaat helemaal naar het goede doel en deze pakketten doen absoluut niet onder voor onze andere pakketten. Daar kunt u van op aan. Een andere mogelijkheid die wel even iets anders is maar ook in de kerstgedachte blijft, is ons aanbod aan pakketten met kerstversiering. Ook onze nieuwjaarsgeschenken zijn zeer de moeite waard om eens te bekijken, want daar kunt u natuurlijk ook voor kiezen als u bij ons een mooi geschenk wil bestellen. De mogelijkheden zijn eindeloos en dat zal niet zo snel veranderen. Surf daarom snel naar onze website en kies ene mooi cadeau uit voor uw personeel zodat ze de feestdagen met een dankbaar en warm gevoel tegemoet zullen gaan!