Lasergamen is het leukste wat er is

Zoals ieder jaar organiseerde ik ook dit jaar weer een bedrijfsuitje voor mijn personeel. Sinds een tiental jaren ben ik namelijk de trotse eigenaar van een grote houthandel en in de loop der jaren is mijn personeelsbestand uitgegroeid tot ruim dertig mensen. Een behoorlijke groep dus en het is daarom ook ieder jaar wel weer lastig om iets te gaan ondernemen met het hele team. Toch vind ik het altijd heel leuk om te kijken welke uitjes er allemaal gedaan kunnen worden en ik probeer dan ook ieder jaar weer iets verrassends te verzinnen. Zo hebben we vorig jaar een rondvaart gemaakt op de Johanna Jacoba, een prachtig mooie oude boot. Hiermee hebben we over de prachtige Friese wateren gevaren. Dit jaar wilde ik graag iets geheel anders doen. Ik heb eens op het internet gekeken naar wat zoal gangbaar is en toen stuitte ik op het fenomeen lasergamen. Ik had wel eens van vrienden gehoord dat lasergamen heel erg leuk kan zijn. Ik heb mij daarom voorgenomen om eens wat meer informatie omtrent lasergamen in te winnen en zodoende begon het mij langzaam maar zeker te worden dat dit wel eens een heel leuk uitje zou kunnen worden. Het is namelijk zo dat je voor relatief weinig geld al heel snel een mooi arrangement kunt boeken wanneer het gaat over lasergamen. Daarnaast is lasergamen ook weer iets totaal anders dan het maken van een rondvaart en dus zouden nu ook degenen die graag wat meer inspanning hadden gezien, volledig aan hun trekken komen. Ik heb daarom maar eens rondgekeken waar je bij mij in de buurt moest zijn wanneer het gaat over lasergamen. Al heel snel had ik een aantal adresjes gevonden en daarom heb ik besloten om hier eens even langs te gaan. Op die manier kon ik mij met eigen ogen vergewissen of ik hier een leuk uitstapje zou kunnen realiseren voor mijn personeel. U moet namelijk weten dat ik altijd ga voor het beste resultaat en ik ga daarom niet over een nacht ijs wanneer ik een beslissing moet maken.

Lasergamen voor ongelooflijk lage prijzen

Wat mij meteen opviel toen ik het centrum binnenliep waar je, volgens de geruchten, moet zijn wanneer het gaat over lasergamen, was dat het parcours mij een beetje tegenviel. Ik had gedacht dat het veel groter zou zijn. Op die manier kun je het lasergamen volgens mij ook veel spannender maken. Ik was dus niet helemaal zeker of ik hier wel met mijn personeel naartoe zou willen komen om hier te lasergamen. Ik gaf reeds aan dat ik altijd ga voor het beste resultaat en ik had niet de indruk dat ik dat hier zou kunnen bewerkstelligen. Kortom, ik ben, zoals men dat dan noemt, met lege handen weer huiswaarts gegaan en bij thuiskomst heb ik mijn pc even opgestart om te kijken waar ik nog meer terecht zou kunnen voor een lekker potje lasergamen. Ik kan u zeggen dat ik met mijn zoekopdracht een schot in de roos deed: ik kwam namelijk meteen uit op de site van light-strike.nl. Ook kan ik u vertellen dat ik meteen een zeer goede indruk had van deze fantastische site en dat het mij meteen goed overkwam. Ik zag meteen dat het parcours dat men hier gebruikt voor het lasergamen veel interessanter was dan alles dat ik mij had kunnen voorstellen. Ik was er dan ook vrijwel direct van overtuigd dat ik hier waarschijnlijk heel erg veel plezier zou kunnen aanbieden aan mijn werknemers die ik een verzetje heel erg gun. Afijn, ik heb dus eens even geïnformeerd wat het kost om met een groep van ongeveer vijfentwintig man te komen lasergamen en ik kan u vertellen dat ik werkelijk stond te kijken van de zeer lage prijs die men voor dit topvermaak rekende. Daarop heb ik besloten dat ik al mijn personeel ook nog meeneem naar een restaurant in de buurt en zelfs toen bleek dat mijn budget nog niet op was. Wat kon ik mij nog meer wensen? Ik kan dan ook niet anders zeggen dan dat ik uitermate tevreden ben.

Wij hebben een topavond gehad!

Inmiddels kunnen wij terugkijken op een prachtige avond waarop we heerlijk los zijn gegaan met het lasergamen. Ik kan u vertellen dat het een zeer spannende strijd werd die ook zeer fel gestreden werd. Als werkgever genoot ik van de blije gezichten van mijn werknemers en achteraf hebben velen mij bedankt voor de prachtige avond die zij hebben beleefd. Dat is natuurlijk iets wat niet alleen mij ten deel valt; ook light-strike.nl heeft hier natuurlijk ontzettend veel aan bijgedragen. Wij hebben genoten van het lasergamen maar daarnaast was ook de service zoals die aan ons verleend werd echt ontzettend goed. Wij voelden ons allen als koningen behandeld en het ontbrak ons dan ook aan niets. Kortom, wij kunnen terugkijken op een prachtige avond waar wij heerlijk konden lasergamen. Ik had nooit gedacht dat lasergamen zo leuk zou zijn! Omdat het ons allen zo goed bevallen is heb ik voor het komende uitje meteen weer een arrangement geboekt. Lasergamen is namelijk iets waarbij:

Kortom, ik kan het niet vaak genoeg benadrukken dat ik ontzettend tevreden ben over deze mooie avond.