Start in de horeca: apparatuur, decoratie en meer aanschaffen

Hallo, ik ben een 36 jarige eigenaresse van een eetcafé in Zutphen. Vorig jaar kreeg ik de kans om mijn droom waar te maken: in de horeca voor mezelf te beginnen. Op mijn zestiende begonnen als serveerster, wist ik me op te werken tot eigenaresse van mijn eigen zaak. Toen ik het café overnam, moest er nog veel aan gebeuren, ook op het gebied van horeca apparatuur. Het café was bruin en oud, met vieze tafelkleedjes en een gokkast uit de jaren zestig. Tijd dus voor nieuwe horeca apparatuur. Een collega tipte me de website Horecaworld.biz. Dat bleek ideaal te zijn voor mij. Ik had niets en ik moest flink investeren, dus een beetje op de kleintjes letten hier en daar bleek geen overbodige luxe. Voor mijn horeca apparatuur lukte dat prima via Horecaworld.biz. Ik wilde van een bruin café een eetcafé maken, dus ik moest allereerst de keuken flink verbouwen. Een friteuse, een goed gasfornuis, afzuigkappen en een oven vond ik via de website. De horeca apparatuur paste binnen mijn budget en werd ook nog eens gratis en snel geleverd. Ik kon zo aan de slag.
Ik heb om te beginnen alles geverfd. Bruin moest fris wit en mintgroen worden, op de muren kwam bloemetjesbehang. De oude bruine tafels en stoelen gingen er uit en er kwamen vrolijk gekleurde exemplaren voor in de plaats. Het was keihard werken, want ik had deeltijd nog een andere baan om in mijn levensonderhoud te voorzien. Alle vrije uren stak ik in het café. Mijn partner was er niet altijd blij mee, maar gelukkig bleef hij me steunen omdat hij zag oe gelukkig ik werd van het eindelijk najagen van mijn droom. En hij heeft ook regelmatig een kwast gepakt. Na een paar maanden hard werken begon het ergens op te lijken. Het was tijd voor details. Ook die kon ik vinden via Horecaworld.biz. De site bleek niet alleen geschikt voor horeca apparatuur. Allerlei benodigdheden in de breedste zin van het woord kon ik er vinden. Servies, naamplaatjes voor de toiletten, grills, keukenmessen, ik kon het zo gek niet bedenken. Zo bestelde ik twee mooie krijtborden om buiten op de stoep te zetten. Met het week menu en de dagschotel er op. Fraai geschreven krijg je mensen daar nog wel eens mee naar binnen. Ook kon ik de nodige kleding vinden op Horecaworld.biz. Voor het keukenpersoneel, zodat alles met goede hygiëne gebeurt.

Mijn ervaringen met de horeca apparatuur

Na een half jaar klussen, investeren en plannen kon het eetcafé worden geopend. Ik had goede reclame gemaakt en er kwamen veel nieuwsgierigen op af de eerste weken. Een ideale test dus voor mijn horeca apparatuur. En de keuken werkte perfect! De kok en serveerster die ik had aangenomen waren erg tevreden. Vooral het prachtig grote fornuis maakte mijn kok erg gelukkig. Bij de horeca apparatuur hoorde ook een etalage voor het Italiaanse ijs, mijn specialiteit. Ik heb drie jaar in Italië gewoond en daar naast mijn studie bij een ijssalon gewerkt. Ik kan dus, al zeg ik het zelf, fantastisch Italiaans ijs maken. Mijn vrienden worden er altijd dolenthousiast van. Nu had ik de kans om dit echt in de praktijk te brengen. Goede horeca apparatuur was daarbij natuurlijk onmisbaar. Ook via Horecaworld.biz besteld. Ik kon er prima mee uit de voeten. Ik ben tijdens de verbouwingsperiode nog naar de showroom in Rotterdam geweest. Gewoon, omdat ik een echt beeld wilde krijgen van de winkel en wie daar achter zaten. Misschien leken de aanbiedingen op het gebied van horeca apparatuur me stiekem te mooi om waar te zijn. Maar gelukkig bleken mijn zorgen ongegrond. De ijsmachine kon ik in de showroom in het echt bewonderen en in mijn eetcafé werkte hij perfect.
Helaas moet ik zeggen dat ik met de afzuiginstallatie iets minder mazzel had. Na een maand begon eentje te haperen en een dag later hield hij er mee op. Erg vervelend. Maar het kan een keer gebeuren. Gelukkig kon ik zo even bellen met de technische dienst voor horeca apparatuur van Horecaworld.biz. Ze zijn de volgende dag langsgekomen om de installatie te repareren. Dit gebeurde snel en vakkundig en daarna heb ik geen problemen meer gehad met mijn horeca apparatuur.

Hoe het nu gaat

Inmiddels zijn we driekwart jaar verder en heb ik het erg naar mijn zin met mijn eigen eetcafé. Goed, het is druk, ik heb weinig vakantie of vrije tijd, maar ik vind het werk zo geweldig dat ik daar juist veel energie van krijg. Het is fijn wanneer tevreden klanten je nog even extra bedanken en ook vanuit de buurt krijg ik veel leuke reacties. Ik heb zelfs een aantal vaste klanten die wekelijks bij me komen lunchen en die het gezellig vinden om bij te praten. De start verliep voorspoedig, en hoewel ik tijdens de verbouwingsperiode me soms wel eens afvroeg waar ik aan begonnen was, heb ik me over de horeca apparatuur nooit zorgen hoeven maken. De fornuizen, kranen, grills, de ijsmachine, kortom: alle horeca apparatuur werd kosteloos en binnen no time bij me afgeleverd. Ook in de showroom werd ik vriendelijk en geduldig te woord gestaan. De website heeft me ontzettend geholpen met:

  • degelijke horeca apparatuur
  • goede service
  • snelle levering
  • scherpe prijzen

Ik kan echt iedere startende horeca ondernemer de site Horecaworld.biz aanraden. En dat zeg ik uit ervaring.